Ποιος Είμαι

Δημιουργικό Πνεύμα!

Το ταξίδι μου στη ζωή ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1972 στο όμορφο νησί της Χίου. Το δεύτερο αγόρι μίας παραδοσιακής οικογένειας, μεγάλωσα με τις καλύτερες αξίες με τις οποίες θα μπορούσε να ανατραφεί ένα παιδί για μία επιτυχημένη ζωή. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκα με διάφορα αθλήματα και κατάλαβα ότι η Άσκηση και ο χώρος της Υγείας ήταν το πάθος μου.

Είμαι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προσωπικός Γυμναστής με εμπειρία εργασίας σε Θεσσαλονίκη, Χίο, και Νέα Υόρκη. Στην Χίο εργάστηκα για 10 χρόνια στο Sporting Fitness Center, γυμναστήριο που ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση. Η αγάπη μου για περισσότερη γνώση με οδήγησε στην Νέα Υόρκη για να αδράξω τον υπέροχο κόσμο ευκαιριών που προσφέρει η μοναδική αυτή μητρόπολη. Εκεί εργάστηκα για 14 χρόνια.

Αυτή η γνώση και εμπειρία απ’ όλα τα χρόνια στον χώρο της Άσκησης και της Υγείας, με έκαναν υγιέστερο και καλύτερο άνθρωπο. Αμέτρητες ώρες μελέτης απέδωσαν στο μέγιστο διδάσκοντας με να εκτιμώ την υγεία και τη ζωή. Αυτή την γνώση έχω ξεκινήσει να μεταφέρω σε όλους, συνδυασμένη με μυστικά και αξίες που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος για να ζεις.

Στον ιστότοπο αυτό, πέρα από πληροφορίες για τον τρόπο που εργάζομαι ως προσωπικός γυμναστής, θα ανακαλύπτετε όλο και περισσότερα πρότζεκτ που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη. Αυτά θα είναι σχετικά με την Άσκηση, τη Διατροφή, με άλλες κατηγορίες που αφορούν στην Υγεία, αλλά και με πολύτιμα θέματα εγκυκλοπαιδικών γνώσεων για τον κόσμο που ζούμε.

Ζήσε Τη Ζωή Στο Έπακρο

Ξεκίνησε με Άσκηση

Από πολύ μικρός κατάλαβα ότι η ζωή θα πρέπει να είναι μία συναρπαστική περιπέτεια για όλους. Από τότε η Άσκηση, η Υγεία, και Πρότζεκτ που εξυμνούν τη ζωή είναι τα κύρια συστατικά για μία απίστευτη διαδρομή. Έχω αφιερωθεί στο να ανακαλύπτω τα μικρά και μεγάλα μυστικά της ζωής και να τα προσφέρω σε όλους, ώστε όλοι μας να μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας ένα υπέροχο και αξέχαστο ταξίδι.

ΣΠΟΥΔΕΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άσκηση

• Διαδικτυακά Μαθήματα •

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Άλλαξε Τη Ζωή Σου Σήμερα

ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Γυμνάσου Μαζί Μου

ΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΓΙΗΣ

Το να ζούμε καλά δεν θα έπρεπε να είναι επιλογή, αλλά δεδομένο!

Απόκτησε υγιεινές συνήθειες για το υπόλοιπο της ζωή σου

.

info@kosmasbogiatzis.com